Örülök! :-)

2007. augusztus 2., csütörtök

Tudtátok, hogy tegnap karácsony volt???? :-)
Kettő csomagot kaptam tegnap. Az egyikben a hazaérő terítőm volt. Hihetetlenül szép lett! Egy darabig csak nézegettem, forgattam, kikerestem, ki mit hímzett rá. Eszméletlen jó érzés volt. Aztán elkezdtem olvasgatni a hozzá tartozó füzetet, hát akkor aztán teljesen elérzékenyültem. Nagylányosan bevallom, muszáj volt kicsit bömbölni rajta. :-) Csajok, nagyon-nagyon köszönöm! Azóta állandóan előszedem, nézegetem, ma még a melóba is elvittem dicsekedni vele. :-) Most még keresek valami szép csipkét a szélére, és aztán készre varrom. Azért megmutatom ám most is. :-)



A másik csomagot Zsuzsa küldte, ez az ajándékom a férjemtől az évfordulónkra.
Ebből 4 db Nora Corbett pillangó lesz, még egy színátmenetes dmc hiányzik hozzá. Meg persze kell pár egyszínű dmc is, csak az van itthon. Alatta a vászon antik fehér cashel. A héten letudtam 2 rr-t, és az lesz a "jutalom", hogy holnap reggel elkezdem az egyik lepkét. Tiszta szerencse, hogy szabadpéntekes vagyok. :-)
Ebből a Sweetheart tree Strawberry jam készül majd. A frosted glass gyöngyök valami eszméletlenek ebben a szederlilában. Alatta Graziano vászon. Csodás anyag!

Ez szintén Sweetheart tree, a Lavender luminescence, alatta a vászna, csodás színek. A charm-ok lila Swarowsky szivecskék. Alapból utálom a lilát, de van két kivétel: szeder és levendula. A kertemben is van mindkettő! :-)

Hogy valami munkát is mutassak: elkészültem az egyik baba-ajándék hímzés részével. Ebből a káposztán szundikáló nyuszókából párna készül, és készül még egy puha játékkocka is, már elkezdtem, de még nem látványos.

5 megjegyzés:

Nina írta...

Nem is tudom, mivel kezdjem a dícsérést :)
Az RR csodás, mint minden darabja, remélem hamarosan én is viszontlátom ;))
A Zsuzsa-csomag meg káprázatos :)
Ha jó kislány leszek, karácsonyra kapok ilyen szép ajándékot ;)

Tündéri a nyuszi is :)

Marcsival küldök neked meglepit, ha már Pakson vagyok, őt használom postásnak, ugye nem baj? :)

Névtelen írta...

Ó, ezek gyönyörűek! Bárcsak én is kapnék ilyesmit a páromtól. De én csak max. virágot vagy parfümöt kapok, azt kész.
Megint tanultam valamit, még nem találkoztam a the sweetheart three oldallal. Fantasztikus minták, biztos varrok majd ilyet is.

Timici írta...

Gyönyörűséges dolgokat láttam Nálad ismét. Csodaszép lett a JJs terítőd, én is tervezek vmi hasonlót.;) A Zsuzsás csomagod meg egyenesen káprázatos, nagyon rendes a férjed, hogy ilyen szépséges ajándékkal "hálálja" meg az együtt töltött éveket, le a kalappal!!!!!

Ralina írta...

Hú, micsoda gyönyörűségek!
A bömbölést abszolút megértem. ;) Mikor megjött a csomi, bontogatás, olvasás után már elég volt csak ránéznem... és bőgtem.
A lepkékre nagyon kíváncsi vagyok, jövök majd nézegetni.
A nyuszika csúcs! Mintha egy mesekönyvből lépett volna ki.

dékata írta...

Erika pazar ajándékokat kaptál!

 
Benke Erika - csipkekötés. Design by Pocket