Swallowtail

2009. január 30., péntek


Készen van a Swallowtail-em, a képen még blokkolás előtt van, most ázik a hidegvízben.
Nagyon jó volt kötni, jó kis haladós minta, biztosan megkötöm még máskor is. 34 dkg ment bele ebből a vastag fonalból, az kb. 680 m lehet.

Az új áldozat:
Patons Natural Russet, szép őszi színekben. A fotó sajnos nem színhű, narancs alig van benne, inkább barna, a széles barnás sávok pedig inkább bordósak. A fonalat nagyon jó kötni, nagyon elégedett vagyok vele. A minta megint a Cherry leaf. Az őszi színű fonalhoz a leveles minta illik, nem igaz?
Többen jeleztétek, hogy szeretnétek a Patons fonalakból (emlékeztetőül: a következő rendelésemre kapok 20 % kedvezményt), kérlek benneteket, írjátok meg, melyikből mennyit kértek. Gyöngyi, a tiédet felírtam.

8 megjegyzés:

Anice kötős blogja írta...

megnéztem az ebayes patons linket, két csomag azaz 6 db wood jól jönne. Úgy látom feb 1-ig érvényes árak vannak ebben az esetben

Anice kötős blogja írta...

Bocsi feb 13 volt, és szupik az új kendők, kezdemények. Te fogod őket hordani?

nöné írta...

Köszi, Erika! Az ST klassz, az új gyapjúból készült? Jó kis minta, én is szerettem kötni, és még tervezem is. A patons-t hányas tűvel kötöd? Nagyon szépek a színei.

Moncsi írta...

Nagyon szépek, én még mindig nem merek nagyobb darabba belefogni. :( Néztem a fonalakat, választottam is, de árat nem látok, tudnál írni valamit?Főleg zokni fonalak érdekelnek még mindig, pl. a Kroy Socks, mibe lenne? Köszi!

Timici írta...

csodás lett az STd, egy ilyet vagy hasonlót én is szeretnék(mit nem?:o))
és a Patons is nagyon ígéretes lesz, valóban a leveles mintához az őszies szinek valók, legalábbis én is így vagyok ezzel:o)
ebből a Patons rendelésből most kimaradok, talán egy másik alkalommal mikor bankot robbantottam:D:D:D:puszillak:*)

bucilla írta...

Csodás A ST-D! Imádom ezt a natúr színt! Jól látom hogy a Patons fonal is egy ágú? Nagyon dögös lesz a leveles mintával!

Szecsi írta...

Nagyon szépek!

Kriszti írta...

Nagyon szépek!
A patons fonalhoz szerintem nagyon eltaláltad a mintát!

 
Benke Erika - csipkekötés. Design by Pocket