Barkafonal

2010. május 6., csütörtök

Megnyílt a Barkabolt, és a nyitás alkalmából szenzációs nyereményjáték-ot hirdettek. A shop-ot azonban nem csak a 104 (!) nyeremény miatt érdemes felkeresni!

Álomszép fonalakat találhattok itt, a nyár jegyében most sok bambuszt és pamutot, de van len és kasmír is, és természetesen az örök gyapjú, kézzel festve, kifejezetten a Barka számára tervezve.


A gyapjúkhoz extra szolgáltatás is jár, nem kell kézzel feltekergetni a sokszáz métert, felgombolyítva küldik.


Napokon belül ki fogom próbálni a Napmadarat:


És a Mandarin/Körtét:


És még valami nagyon fontos, a Barka honlapjáról idézem:

"A saját fonal gyártatásának másik előnye a kedvező árak mellett, hogy gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni Vevőink igényeire. Nálunk Te is részt vehetsz fonalaink kialakításában, és még a színekbe is lehet beleszólásod. Ha bizonyos színeket hiányolsz a palettáról, jelezd Nekünk, és ha többen is hasonló igénnyel jelentkeznek, akkor megfestetjük az adott színt. Alapanyag összetételre, vastagságra és egyéb paraméterre is tégy bátran javaslatot, mindenképpen figyelembe vesszük a következő szezon fonalainak összeállítása során. Bármilyen egyéb észrevételnek, visszajelzésnek is nagyon örülünk, még az építő jellegű kritikát is köszönettel fogadjuk, hisz ezáltal fejlődhetünk, és szolgálhatjuk ki nagyobb megelégedéssel a Vevőinket."

Sok sikert és sok-sok vevőt kívánok a Barkának! :-)

2 megjegyzés:

zazálea írta...

Ercsu, kedves, készen van a rémronda, de enyém Lamináriám. :o)

Mi a következő etap, új kendő lesz-e?
Veled mindent, tudod. :o)

ercsu27 írta...

Rita: ne mondd, hogy rémronda, láttam! :-)

Lesz, ha akarjátok! :-)

 
Benke Erika - csipkekötés. Design by Pocket