Vándorkötőtű

2011. április 28., csütörtök

Hogy mi is az a vándorkötőtű?

Egy szenzációs kezdeményezés az 1001fonaltól!


Az 1001fonal tulajdonosa, Kati útjára indított egy Addi Click LACE csipkekötőtű szettet, amelyet első körben 10 kötögető próbálhat ki 2-2 hétig.

A szabályok a következők:

*******
Vándor Addi Click Lace szettet indítunk útjára!
Ercsu az első állomás, utána vajon merre jár majd a csipkekötő kötőtűszettünk? Útjára indítunk egy Addi Click Lace szettet a blogvilágban, első körben tíz blogger(ina) próbálhatja ki 2-2 hétig a kötőtűk végtelen tárházát rejtő kötőtű szettet. Ha te is kipróbálnád, íme a szabályok:

Mindig a szett aktuális "állomása" választja ki a következő állomást. Az első Ercsu, akinek már kezében is a szett! Két hétig használja, amikor továbbküldi egy másik bloggernek akiről úgy gondolja, örülne neki ha kipróbálhatná (igényeket ér előre jelezni itt a blogon :) ). Ő használja két hétig, választ egy következő állomást, továbbküldi, stb. Szeretnénk végig követni hol jár épp a vándor, és hova tart, ezért az alábbi szabályokat kérjük tartsátok be:

1. Amikor megtudod, hogy te leszel a következő állomás, egyeztess a küldővel, hogy tudod-e épp fogadni és hova küldje a szettet.
2. Amikor megkapod a szettet, írj róla a blogodon egy rövid bejelentkező bejegyzést, hogy lássuk, megkaptad, és egy emailt az info@1001fonal.hu email címre, csak annyit, hogy "sziasztok, nálam a szett. nevem, címem, telefonszámom". Válaszd ki kinek küldöd tovább, és tudasd a választottal. Kérd el a pontos címét időben, hogy fel tudd adni neki amikor lejárt a két hét.
3. Amikor letelt a két hét, add fel a választottadnak a szettet gondosan becsomagolva (párnázott boríték a legjobb) elsőbbségi ajánlott levélként vagy futárszolgálattal. (Ha nem tudod személyesen átadni persze... :)) Erről írj egy rövid emailt nekünk, hogy tudjuk elindult és hova tart (név, cím, telefonszám). (Nagyon fontos, így tudjuk követni, hogy kinél jár majd!)
4. Írd meg a tapasztalataidat nekünk és/vagy a blogodon és mutasd meg mi készült a szett segítségével!

Mi nyomon követjük, hol jár a szett és a 10. állomásnál jelezzük majd az aktuális használónak, hogy hogyan tovább - mivel ez az első ilyen vándorunk, tesztüzem, egyelőre 10 állomásosra tervezzük a túrát, de ki tudja...

A két hét "irányelv", ha pár napot csúszol, nem gond, nekünk is sűrű az életünk, de, hogy ne szakadjon meg a lánc, kérjük, hogy 3 hétnél tovább ne tartsd magadnál a szettet!

Jó kötögetést!
Kati és Ági - 1001fonal
*********

A szett ma megérkezett hozzám, stopper indul!
Kipróbálnád? Jelentkezz!

13 megjegyzés:

tHs írta...

Én már Katiéknál is jelentkeztem :)

paribanu írta...

Húúúúú, ez olyan mint a vándorkupa...:-)

Melinda írta...

Jópofa kezdeményezés!:) Tetszik.

enigma írta...

nálad is kell jelentkezni?...mert akkor megteszem itt is :)..sosem kötöttem még ilyen luxusholmival :)

Irenka írta...

Van olyan kötögető, aki nem szeretné? Jó munkát vele!

hortenzita írta...

Tetszik az ötlet és szívesen kipróbálnám én is. Szkeptikus vagyok, csak "normál" teflon körkötőtűim vannak.

Mázsa Viki írta...

Húha, szívesen kipróbálnám, úgyis kéne egy kendő magamnak! :)

Marianna írta...

Pályáznék én is! Szívesen kipróbálnám milyen a fogása, már egy ideje szemezek a készlettel! Kíváncsian várom milyen szépség készül ezekkel a tűkkel!

sample írta...

Csodás ajánlat,szívesen kipróbálnám.Hmmmmmmmmm .......már találtam is egy fonalat ami méltó lenne a célra:)))))))

Paat írta...

Persze hogy szeretnék ilyen luxuscuccal kötni! Pont jött egy nagy doboz barkaságom mindenfélével...

Névtelen írta...

Na látom már jó sokan szeretnék kipróbálni:) Azért én is beállok a sorba, néha nem csúszik rendesen a fonal a tűimen:( Jó lenne kipróbálni valami másfajta tűt, mielőtt beruházok újra.

Unknown írta...

szia Ercsu!

Mikorra várható, hogy tovább áll tőled a kötőtűkészlet? ;)

ercsu27 írta...

A vándorszett ma megy tovább, Patrícia nyerte a sorsolást.

 
Benke Erika - csipkekötés. Design by Pocket