Szerettem volna...

2011. július 31., vasárnap

... ma egy kicsit mást csinálni. Hát csináltam!



 Tiszta selyem sifonba nemezeltem mindenféle nemes szálakat, merinót, selyemmel kevert merinót, natúr eperfa selymet, wensleydale gyapjút.
Nagyon szép textúrákat sikerült kialakítani, és elképesztően könnyed darabok, a súlyuk mindössze 30 g.
 
Készült egy kupac durván csokis muffin is, lágy sötét nádcukorral, rozslisztekkel, de belecsempéztem pár túlérett banánt is. Nyáron nem szeretem a banánt, dinnyepárti vagyok (a hírekben emlegetett fejenként 4 kiló az nekem nem éves, hanem pár napos mennyiség). De ezeket a banánokat "örököltem", és már muszáj volt kezdeni velük valamit.
Meg egy kis franciakrémest is összedobtam.

8 megjegyzés:

Mázsa Viki írta...

Hűha, ma (is) nagyon ügyes kezű voltál!

F.Gina írta...

Gyönyörű a barna sálad ! Jó pörgős napod volt.

Moncsi írta...

Nem volt hiábavaló nap, az biztos!Mi lett volna, ha nem úgy "dobod" össze az a franciázóskrémeset? :))))(még éhgyomorra is jól néz ki)

ercsu27 írta...

Moncsikám, a tészta gyári volt, "csak " a krémet kellett összedobni. :-)

Kati írta...

Gyönyörűek ezek a sálak, és a muffinból is szívesen kérnék.

Judit írta...

Na tessék, este 8 után megveszek egy kis sütiért..... annyira jól néznek ki!!! És a sálak is tetszenek.... még jó, hogy azokat nem lehet megenni:)

Névtelen írta...

Before costume as queen as well as huge in your house, [URL=http://www.nfoutletonline.net/#921]north face outlet[/URL] planning a good cozy overcoat and a couple comfortable trainer is important. Ideal instigated all of the environment ditched outdoor, lacking snug outfitting, just how could people enjoy leisure exterior? In order to well like banquet, saling [URL=http://www.nfoutletonline.net/#1172]the north face outlet[/URL] show insane on the web in addition to Uggs.

Névtelen írta...

Ounce for ounce there is nothing that insulates towards the cold like goose down. [URL=http://www.northfacejacketsforsale.net/#1118]north face coupon code[/URL] understands this and possesses established a line of females down jackets that assistance preserve the cold associated with out of doors winter months routines at bay. And with forty decades involving out of doors gear design along with tests expertise you understand there's a chance you're having a high quality [URL=http://www.northfacejacketsforsale.net/#1336]www.northfacejacketsforsale.net[/URL] which is long lasting and can stand regarding whatsoever you throw in internet marketing.

 
Benke Erika - csipkekötés. Design by Pocket