Shetland újra

2009. március 6., péntek



Ezúttal a tavasz színeiben. Részletek itt.

Holnap nem leszek, suliba kell mennem, aztán pedig találkozom Nyulival ás Timivel. Óriási nagy bandányi fonalat viszek nekik! :-) Ja, és reggel még Évával is találkozom, szintén fonal ügyben. :-)

Ha kértek valamit Tolnáról, akkor mondjuk hétfőig írjátok meg nekem, és intézem.
Jó bökögetést-kötögetést nektek holnapra! :-)

11 megjegyzés:

Kriszti írta...

Gyönyörű lett!

nöné írta...

Megint nagyon szépet alkottál! Egyszer mutatsz egy kevésbé szépet is? Persze ezt viccből mondtam, kevésbé szépet egyszerűen nem lehet alkotni. Minden, ami sk, az csakis szép lehet!

Anice kötős blogja írta...

Nagyon ügyi vagy!

Névtelen írta...

Ez volt az ufo? Bárcsak ilyen hamar le lehetne tudni őket, sajna nálam szaporodnak. :)

Gabella írta...

Ez is csoda gyönyörű!
Fonalas kérdésben én nem tudom, mit jelent, hogy hány ágú, annyit tudok, nekem 4-es, esetleg 3-as kötőtűvel kényelmes kötnöm. Ezekhez az ágakhoz ti értetek, majd kitanulom!
Postázás. Bár postai dolgozó vagyok, én se nagyon bízom a postában, de szerencsére eddig ajánlott levélként se tűnt el semmi, amit küldtem vagy kaptam. Amúgy, hacsak Békés megyében nem jársz sűrűn, a posta marad mint megoldás.
És köszi, hogy befogadtatok! :D

helen írta...

Gabella :D Ezen akkorát nevettem :D Szóval még te sem bízol? :D

Egyébként nekem eddig nagy szerencsém volt, mióta új helyen lakunk, van egy kedvenc kis postám :) Ott mindenki mosolyog, kedves és ami a legjobb: egyetlen csomagom se tünt el 2,5 év alatt! Csodás, nem?

Erika: hanyas tűvel kötötted? Mennyit kért eredetileg a fonal? Szép lett :)

Gabella írta...

Ugyan ez itt egy falusi kis posta, ahol nincs nagy forgalom, nagy gonddal kezelik a felvett és a kézbesítendő küldeményeket is, de sajnos nem csak a helyiek kezén megy át egy csomag... És általában nem a postahivatalok hibáznak, hanem a válogatóban. Hallottam már olyat, hogy fele cuccot kiszedték, és annyit mondtak: bocs, megsérült a csomagolás... Hát, köszi! De buborékos borítékból, dobozból, simán papírba csomagolt körbecelluxozott izéből, sőt sima borítékból se tűnt el eddig nekem semmi!
(Én meg csak a csekkes ablakban vagyok, közöm sincs a levelekhez! :-D )

bucilla írta...

Ismét egy igazi csoda! És nagyon különleges színe van! Évihez hasonlóan, én is kíváncsi lennék a részletekre is;)

Melinda írta...

Szépségességes!!!

ercsu27 írta...

Sziasztok!:-)


Köszi szépen!

Posta:
Egyik húsvétkor a simán feladott 7 db ajándékból 2 db (!) ért célba. A külföldről rendelt könyvem épp csak benne volt a postaládában (bár direkt ezért bazi nagy a láda), a fele kilógott, bárki kiszedhette volna. ez már 2x előfordult. Több csomagom volt már a kerítés tetején. Pedig elég lenne egy cetli, bármikor szívesen bemegyek bármiért a postára. A legjobb az egyik karácsonyi ajándékom volt, ami csak 5 hétig tudott keringeni, és ezt direkt tértivel adtam fel. Akkor lett meg, amikor elkezdtem kerestetni.

Ági: nem, ez nem ufo volt, ez tervezett, látni akartam már ezt a fonalat.

Gabella: kértem nálad címet, küldenék egy kis mintát, hogy lásd, miről is van szó.

Helen: a fonal elég vékonyka, olyan fingering lehet, egyedi fonal, papírja nincs, ezért ajánlása sem. 5-ös tővel kötöttem.

Gabella írta...

Szia! Örülök, hogy ajánlottad a fonalmintákat!
A címem:
Dobáné Bálint Gabriella
5932 Gádoros, Móricz Zs. u. 2.
Várom nagyon, köszi!

 
Benke Erika - csipkekötés. Design by Pocket