A héten sokat ...

2010. április 26., hétfő



... gondolkodtam azon, hogy bizonyos helyzetekben micsoda luxusnak tűnhetnek olyan dolgok, amiket egy sima hétköznap teljesen természetesnek veszünk. Egy hétig nem volt fürdőszobám...

De kezdem az elején. Kb. két éve beépítettünk egy zuhanykabint. Teljes felháborodásomra mostanra elrepedt a tálcája, és természetesen csak egyben lehetett cserélni.
Úgy döntöttem, hogy ha már zuhany-csere, akkor építsük át az egész fürdőt. És itt kezdődött a vesszőfutás!
Ugyanis nem úgy működik, hogy veszek egy zuhanykabint, de nem ám!
Először is, teljesen degenerált vagyok, ha nem akarok bele világítást, rádiót, telefoncsatlakozást, gőzgenerátort. A hidromasszázs-bigyókba beletörődtem, amikor rájöttem, hogy anélkül végképp nem fogok találni, bár az előző fülkében is csak néhányszor használtam. Egyszer akkor, amikor kipróbáltam, és eldöntöttem, hogy nem szeretem, a többi alkalom meg akkor volt, amikor véletlenül átállítódott, és a csap kinyitásakor rám zúdította a hideg vizet. Továbbra sem szerettem meg...
Egyébként meg teljesen tájékozatlan vagyok, mert vásárlói igény a fekete hátfalú, füstüveges kabin. Fehér üveg hátfalú, átlátszó elejűre nincs igény. Fehér csak tiszta műanyagból van, azt meg nem akartam.
Végül találtam egy álomszép kabint, pont olyan volt, amilyennek elképzeltem, egy szál kézitussal, meg egy esőztetővel a tetején. Potom 947.000 Ft-ért...
Aztán 10 napnyi kabinos-ámokfutás után beletörődtem a füstüvegbe... Elég nehéz volt összehozni a sok fával meg a mészkő csempével, de végül "összedizájnoltam" az egészet pár stílusos kiegészítő segítségével, és a végeredménnyel elégedett vagyok.
Még hiányoznak apróságok, de már nagyjából minden működik... Igazi luxus!

4 megjegyzés:

nöné írta...

Na jól van, ha sikerült! Azért én azt a kabarés jelenet de szívesen eljátszottam volna, hogy mi kerül abban a zuhanyban több mint 900e Ft-ba:o)

sample írta...

Te egy kiválló építtető vagy.Én nem vagyok hajlandó eltérni az elképzelésektől,mert tudom,hogy jó pár évig fogom nézni és nem éri meg minden alkalommal agyvérzést kapni a nekem nem tetsző holmi láttán.
Örülök,hogy neked sikerült mégis barátságossá tenned a tieteket.
Végül milyet választottál?
Nekem az a favorit amelyik alul is kővel van kirakva és a padlóval egyszinten van(nem kell bele lépni)Na meg jó nagy min.150x100

Silerika írta...

Micsoda igények lehetnek, ha majd egy milláért adják?!Két éve nekem az egész fürdőszoba felújítás kb. a felébe került. Káddal, mosdóval, zuhanyzóval, igaz semmi extra igényem nem volt, csak használható legyen.

Emi írta...

Én elfogadnám azt a fa kádat is az udvaromban. Nagyon tetszik. És nem irigyelem a helyzetedet.

 
Benke Erika - csipkekötés. Design by Pocket