Már sokadszor...

2012. május 9., szerda

...kötöttem ezt a kendőt, és az is biztos, hogy nem utoljára, olyannyira nem utoljára, hogy már úton is van a fonal a következő példányhoz.

Nem is azt akartam megmutatni, hogy meg tudom kötni még egyszer, hanem azt, hogy hosszú évek keresése után végre találtam egy jó kis dobozt, amibe szívesen csomagolom a köteményeimet.

A doboz gyártója a Simonpack.
A kendő erősen módosítva az eredetihez képest, mint korábban.

14 megjegyzés:

Anita írta...

Annyira tetszik ez a kendő, hogy egyszer talán benevezek én is nálad egyre. :)

A dobozra pedig érdemes volt várni szerintem.

Mosolyrend Évi :) írta...

Tudod Erika,hogy régóta ez az én szerelmem .)
Álom számomra!

Namata írta...

Nem csodálom , hogy többször is elkészül , mert gyönyörű !:)

Paat írta...

Tényleg elegánsan lehet bele csomagolni. Persze csak azt, ami szép. Ennek a kendőnek most a színe tetszik különösen, csodás, mint minden műved:)

Névtelen írta...

Milyen jó, hogy ezeket a fonalakat most már itthon is olcsón meg lehet venni, és egy kendő kijön cirka 4 ezer forintból:-)))))))))

MrsYarnart írta...

méltó csomagolás a kendődnek! tetszik mindkettő!

ercsu27 írta...

Kedves névtelen Andi!
Tényleg jó, hogy itthon is lehet kapni, de ha jobban megnézted volna, egy gombolyag itthon is 1900 Ft-ba kerül, tehát még véletlenül sem jön ki a FONAL 4000 Ft-ból.
Hogy a kendő mennyiből jön ki, az más kérdés, attól függ, mennyi óradíjat számolsz arra a kis 25-30 órányi kötésre. Ugyanis ez munka. Hogy az állandó ínhüvelygyulladásról ne is beszéljünk! Neked mennyi az órabéred?

bucilla írta...

Gyönyörű lett sokadszorra is, ez a doboz is szép hozzá:) a szánalmas névtelen hozzászólásokkal meg ne törődj! Aki nem tud kötni, és ilyet szeretne, az igenis fizesse meg a munkádat, nem is értem Andi névtelen hozzászólását...

annaitto írta...

Erika, ismét nagyon szépet alkottál, biztos nagyon büszke lesz rá a tulajdonosa!A csomagolásra is ízléses dobozt találtál:)
Ritkán kommentelek, de a "névtelen" hozzászólód megjegyzése bennem is gondolatokat ébresztett...
Szeretek is és tudok is kötni, jól és gyorsan és szépen...ragozhatnám... Eddig a megrendeléseket én mindig elutasítottam... miért is? Mert az olyanok akik csak azt látják hogy mennyibe kerül egy minőségi kendő minőségi alapanyagára de az elkészítéséhez lövésük sincs, mert nem tudják mennyi anyag is kell hozzá, mennyi idő, nem látják azt a sok-sok átvirrasztott éjszakát, a gyerekkel való foglalkozástól ellopott nem csak perceket hanem akár órákat is nem tudják hogy a KÉZMŰVES termékeknél nem CSAK anyagár van, (nekik javasolnám hogy vásároljanak gyári-gépi-tömegcuccost és ne kotyogjanak bele...) tudom hogy még így sem adod drágán a kendőidet, mert én nem adnám oda ennyiért, (inkább csak ajándékot készítek, azt is olyannak aki megérdemli és értékelni is tudja)... láttunk már olcsó kötött kendőt majdnem anyagáron, de ha megnéztük figyelmesen, nem egy szép precíz pontos munka volt, ill az illető ennyire értékelte a munkáját hogy akár ingyen is dolgozik... Te ezt NE tedd! Tervezz és alkoss szépeket!

ercsu27 írta...

Köszönöm lányok!

Köszönök mindent, Bucika és Anikó nektek külön is!

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Csilla írta...

Aki vett már valaha kötőtűt a kezébe, az tudja, hogy egy-egy egyszerűbb sál, kendő is sok-sok munkaórát emészt fel. Hát még egy ilyen nagy kendő szinte "pókhálóból" kötve. Kívánom, hogy a kötés örömét ne veszítsd el, az alkotókedved továbbra is megmaradjon.

Jucus írta...

Csodaszép ez a kendőd is, de csak ámulok, milyen leleményes vagy:már dobozod is van! Szuper!

Jucus írta...

Csodaszép ez a kendőd is, de csak ámulok, milyen leleményes vagy:már dobozod is van! Szuper!

 
Benke Erika - csipkekötés. Design by Pocket